Mi stvaramo dobru zabavu!

zurka

Party Booster ima višegodišnje iskustvo u organizaciji proslava i jubileja različitih povoda. Dekoracija prostora gde se zabava događa prvo je što ostavlja utisak na zvanice i čini da se one osećaju prijatno. Već na samom ulazu postavljamo balonske dekoracije u svim bojama i raznim oblicima, kojima otvaramo vrata dobrom provodu.

           U ponudi Party Boostera nalazi se veliki izbor balona u svim bojama, helijumskih balona, balona sa štampom po vašoj želji i balona raznih oblika, tako da se za svaku priliku i svaki prostor može pronaći najbolja kombinacija.

            Kao jedan od upečatljivijih dekorativnih elemenata koje Party Booster nudi izdvajaju se natpisi i oblici od stiropora. Njih praviomo u željenim bojama i veličinama i postavljamo ih na najefektnije mesto. Tako možemo istaći vaš brend, imena ili poruke za vaše goste.

            Ukoliko proslavljate jubilej vaše firme ili poslovni uspeh, Party Booster će se pobrinuti da osim lepo ukrašenog prostora dobijete i sve one sitnice koje su nezaobilazne kada govorimo o kvalitetnom keteringu. Neka vam se pri ruci nađe i najsitniji detalj: čaše, tanjirići, escajg, salvete, stolnjaci, koktel-rekviziti i još mnogo toga, i to sa mogućnošću odabira širokog spektra dezena.

            Za „vesele“ žurke sa puno intenziteta, plesa i muzike, Party Booster spremio vam je konfete, kugle pom, lampione, pinjate, kostime. Najbolje rođendanske proslave događaju se upravo u ovako opremljenom ambijentu.

            Ukoliko nemate ideje, a želite da imate proslavu ili zabavu o kojoj će se pričati, kontaktirajte nas telefonom ili e-mailom, recite nam o kakvoj proslavi je reč, a naše stručno osoblje daće vam najbolju moguću ponudu rekvizita. Stojimo vam na raspolaganju i oko same dekoracije prostora.

            Ukoliko imate ideje kako želite da izgleda vaša proslava, kontaktirajte nas ili posetite u našoj prodavnici gde će vam naše osoblje pomoći da vaše ideje pretvorite u konkretan događaj i zabava može da počne!

Maestro Card
Master Card
American Express
Visa
Dina
Banca Intesa
Master Card Secure Code
Verified by Visa
Call Now Button