ČAROLIJA JE U DETALJIMA

Dobra zabava se planira od najkrupnijih do najsitnijih detalja. Prvi utisak na vaše zvanice svakako ostavlja uređenje ambijenta. Party Boosterje u svojoj ponudi obezbedio sve što vam može zatrebati u tu svrhu i zato vas pozivamo da pogledate naše proizvode na parti.rs. Iz našeg širokog asortimana ovom prilikom izdvajamo pom-pom loptice.
Pom-pom loptice koje možete nabaviti kod nas izrađene su od papira i imamo ih u više boja, tako da su idealan odabir kao dekorativni detalj u svakoj prilici. Veličine su 30 cm, što se pokazalo kao idealno jer pristaje svakom ambijentu i uklapa se na različita mesta u prostoru.
Prednost pom-pom lopti kao ukrasa je u tome što one moguda se postave na neke površine i ožive i oplemene boje i atmosferu u kojoj se okupljate, a mogu i da budu viseći ukrasi koji se spuštaju sa tavanice i tako donesu posebnu čaroliju zabavi ili proslavi.
Pom-pom lopte prikladne su za bilo koje vrste slavlja, počevši od manijh kućnih, kao što je rođenje deteta, porodični skupovi i slično, pa sve do velikih događaja poput svadbe, proslave rođendana, jubileja i godišnjica. Gde god da ih postavite, one unose neku posebnu vrstu razdraganosti, a lagane i lepršave, prijaju raspoloženju koje prati dobru zabavu.
Asortiman pom-pom lopti koji vam nudi Party Boosterje veoma širok i sigurno će te pronaći najidealniju boju ili više njih, a ukoliko vam je potrebna pomoć oko dekoracije pom-pom lopticama ili dekoracije uopšte, tim Party Booster-a će vam pomoći u tome.
Možete nas kontaktirati telefonom, posetiti nas u Makenzijevoj 72 ili nam pisati na našu mail-adresu. Uz nas vaša zabava će biti ona o kojoj će se dugo govoriti.

Maestro Card
Master Card
American Express
Visa
Dina
Banca Intesa
Master Card Secure Code
Verified by Visa
Call Now Button