Pored širokog asortimana, nudimo vam i uslugu personalizacije konkretnih proizvoda. Neka pinjata, balon ili prostor budu kreirani i dekorisani upravo onako kako ste zamislili.

 

Pinjate

Tradicionalni meksički momenat – pinjata, garantuje osmehe na licima svih klinaca koji iščekuju „kišu“ slatkiša iz nje. U našoj kreativnoj radionici izrađujemo ih u svim oblicima i dimenzijama (crtani junaci, životinje….).

Predviđeno je da ona slobodno visi u prostoru u visini koja je odgovarajuća za njego razbijanje/otvaranje. U ponudi imamo pinjate koje se otvaraju povlačenjem tračica pričvršćenih na donjoj strani i pinjate koje se razbijaju uz pomoć štapa.

Stiropor dekoracije

Dekoracije od stiropora  postale su sastavni deo rođendana, venčanja ili korporativne proslave. Brzo, precizno i kvalitetno izrađujemo Boju, font i eventualni dodaci na samoj dekoraciji stvar su Vašeg izbora.

Štampani baloni

 Bilo da je u pitanju rođendan, venčanje, promocija Vašeg brenda ili korporativna proslava ne postoji efektnije rešenje od štampanog balona. Tridesetogodišnje iskustvo i mnoštvo zadovoljnih klijenata dokaz su našeg kvaliteta.

Dekoracije balonima

Rado ćemo Vaš bitan momenat u životu učiniti nezaboravnim našom dekoracijom. Nudimo uslugu dekoracije balonima za sve vrste proslava. Vaše želje i zamisli realizovaće naš tim profesionalnih kreativaca.

Sečenje samolepljivih nalepnica

Ukoliko želite da ispišete ličnu poruku na balonu, ili pak, da uredite poslovni prostor (dekorativne  nalepnice za izlog, obaveštenja poput radnog vremena, pet friendly..) imamo rešenje za vas! U našoj kreativnoj radionici izrađujemo samolepljive nalepnice svih veličina, oblika i boja.